Restaurant

Bucatarie

Știți ce au în comun un bucătar și un poet? Răspunsul este – hrana. Poetul hrănește sufletul, iar bucătarul – corpul. De multe ori, un bucătar iscusit hrănește ambele. Meniul nostru include o varietate mare de mâncăruri atât tradiționale, cât și europene: pește, carne, supe, ciorbe și bucate de post. Restaurantul ”Vatra Neamului” este cunoscut pe plan național în primul rând datorită bucătăriei, ospitalității, și calității, care pentru noi este esențialul. Ne ghidăm după faptul că gătitul nu este numai o necesitate, dar și o artă. Iar atunci când gătitul este o artă, mâncatul devine o adevărată plăcere.

Interior

Interiorul restaurantului este bine gândit și executat la cel mai înalt nivel. Acesta vă face să pătrundeți într-o ambianță istorică, în Moldova de odinioară. Design-ul localului poartă amprentele timpului și corespunde epocilor vechi. Acesta redă nu doar măreția istoriei noastre, dar și farmecul tradițiilor și obiceiurilor, a întregii culturi naționale. Acest lucru este accentuat prin portrete ale marilor domnitori, voievozi, scriitori și poeți ai neamului moldovenesc.

Vinoteca

O masă bună este întotdeauna încununată de un vin de excepție. În vinoteca restaurantului avem mereu cele mai bune vinuri, care vă vor satisface toate preferințele. Vinuri de calitate superioară, de masă, de desert, roșii, albe și rose, tinere și maturate…toate le veți găsi în Vinoteca Vatra Neamului, pentru a servi un păhărel pentru pace, sănătate și prosperitate.