Interior

Informații

Curs

  • EUR - 19.88 Lei
  • USD - 17.66 Lei
  • RUB - 0.24 Lei
  • RON - 4.02 Lei

Meteo

Chisinau

Restaurant

Vizitând restaurantul o dată, va apărea dorința de a-l vizita din nou, pentru că de fiecare dată descoperi pentru sine ceva nou.

O aromă specială îi oferă restaurantului acompaniamentul muzical, pentru că în fiecare seară aici răsună muzică tradițională într-un spectacol live.

Pe lângă sălile din interior restaurantul are și o terasă, pe care este amplasată o fântână frumoasă, o mulțime de vase cu flori, și există o scenă unde muzicienii cântă. În restaurant s-a încercat să se reflecte istoria Moldovei, prin faptele și gândurile celor mai buni dintre strămoșii săi. O mare parte de muncă a fost realizată în colaborare cu istoricii din țară, pentru a crea în acest restaurant o atmosferă autentică a secolelor trecute. Stilul interiorului, mobilierul, produsele alimentare și muzica, toate au fost alese ținând cont de tradițiile epocii trecute.

Moldova a simțit întotdeauna influența asupra sa a celor mai puternice țări vecine, astfel încât în cultura gastronomică a sa pot fi găsite caracteristici de origine turcă, slavă, germană, baltică și alte tipuri de caracteristici. Și în meniul restaurantului pot fi găsite o varietate de feluri de mâncare de la vecinii noștri.

Comentarii